Vacature pedagogisch professional Urban BSO

9 uur per week - 3 middagen

Urban Spoorpark

Begin januari 2020 is in het Spoorpark in Tilburg een nieuwe buitenschoolse opvang (BSO) geopend. En niet zomaar een bso: in hét Central Perk van Tilburg zit een heuse urban-bso voor jongens en meiden vanaf 8 jaar. De kinderen kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het Spoorpark, waardoor ze dus vooral lekker buiten bezig zijn. Van crossen en skaten tot op ontdekkingstocht op het waterplein of een balletje trappen op een van de speelveldjes. De bso-locatie bevindt zich in het scoutinggebrouw van Esjeeka. Als het weer echt slecht is, kunnen wij hier lekker naar binnen.

Urban-BSO

Op de Urban-BSO in Tilburg creëer jij als pedagogisch medewerker een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen. Een plek waar ze plezier kunnen hebben, lekker kunnen sporten en waar ze zichzelf kunnen zijn. Hoe doe je dat? Dat mag je voor een groot deel zelf vormgeven samen met je collega's, waarmee je hecht samenwerkt. Urban-BSO Spoorpark is kleinschalig (maximaal 48 kinderen), je werkt met maximaal 4 medewerkers.

Met elkaar bedenken jullie elke dag uitdagende activiteiten. We kunnen gebruik maken van het park, beachvelden, bmx-baan, skatebowl etc. Jij zorgt ervoor dat de kinderen aan het eind van de dag niet meer naar huis willen! We hebben alle materialen zelf in huis. Denk hierbij aan bmx-fietsen, steps, skateboards, skeelers, voetballen tec.

Wat heb je nodig?

  • Afgeronde relevante HBO/MBO+-opleiding (Sportkunde, ALO, PABO met gymbevoegdheid, CIOS)
  • Aantoonbare en relevante werkervaring
  • Passie voor urban, natuur en sport
  • Goed om kunnen gaan met kinderen.

Interesse?

Solliciteer direct 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jurgen Wens, directeur sport-bso: j.wens@kinderstadtilburg.nl

Kijk voor meer informatie over de locatie op www.kinderstadtilburg.nl/spoorpark