Vacature pedagogisch professional Pendula

24 uur per week

Pendula

 

 

 

 

Kindercampus Pendula staat voor kinderopvang in een veilige, liefdevolle omgeving. Voor onze locatie aan de St. Josephstraat 102 in Tilburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ervaren pedagogisch medewerkers voor de functie van

Pedagogisch Professional KDV

 

Wie zijn wij?
Bij Kindercampus Pendula zien we elke dag spontane vriendschappen tussen kinderen ontstaan. Op het kinderdagverblijf zorgen we er dan ook voor dat baby’s contact kunnen maken met elkaar. En dat dikke vrienden bij elkaar blijven als ze doorstromen naar een nieuwe groep. Vaak zien we dat deze jonge vriendschappen doorgaan op de basisschool en dan zien we hen na school weer samen binnenkomen op de bso. We besteden veel aandacht aan de sociale ontwikkeling van kinderen. Het is één van de mooiste facetten van ons vak; het mogen faciliteren van contact en vriendschap tussen kinderen. Op onze vestiging werken we met de vroeg- en voorschoolmethode (VVE) methode Uk & Puk. Dit programma heeft als doel kinderen een betere start in het basisonderwijs te geven en waarborgt een doorlopende ontwikkelingslijn van 2 tot 4 jaar.

Wat houdt de functie in?

Als pedagogisch professional begeleid je kinderen zowel in groepsverband als in individueel opzicht en tevens schep je een situatie binnen de groep waarin kinderen zich veilig voelen en worden gestimuleerd om zich verder te ontwikkelen. Er wordt thematisch gewerkt. Op alle locaties wordt bewust nagedacht over het omgaan met kinderen en wat zij daarin belangrijk vinden. Dat wordt vastgelegd in het pedagogisch werkplan. Je begeleidt de kinderen in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling. Je observeert, signaleert en rapporteert, zodat jij en je collega’s oog en oor hebben voor de eigenheid en diversiteit van ieder kind. Je zorgt voor prikkelende activiteiten. Je werkt soms samen met in- en externe partijen, zoals andere groepen, het consultatiebureau en scholen. Je onderhoudt intensief contact met ouders.

Wie zoeken wij?
Dat je vanuit je passie en gedrevenheid graag met kinderen werkt en een relevant diploma hebt voor het werken in de kinderopvang vinden we logisch. Maar wat breng jij voor extra’s mee? Hoe maak jij het verschil tussen een leuke of een geweldige dag? Tussen een uitgerust gezicht of een stralende glimlach? Dit zien wij graag terug in jouw sollicitatiebrief!

 • Relevant diploma op minimaal MBO 3 niveau, bijvoorbeeld Pedagogisch Medewerker;
 • Bij voorkeur een afgeronde VVE opleiding (bij voorkeur Uk & Puk);
 • Taal 3F niveau;
 • Je bent flexibel en meerdere dagen per week inzetbaar;
 • Je bent creatief en bedenkt leuke en leerzame activiteiten;
 • Je bent in staat om aan de sluiten bij de behoeften van het kind en daar je handelen op aan te passen;
 • Je neemt initiatief;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een groep werken;
 • Je bent leergierig en wil je blijvend ontwikkelen in je vak.

Wat bieden wij jou?

 • Een inspirerende omgeving in een prachtige locatie;
 • Goede sfeer en fijne collega’s;
 • Een ervaren en professioneel team.

Spreekt dit jou helemaal aan? Dan missen wij jou!

Heb je zin in deze functie? Dat je de juiste kennis en ervaring hebt opgedaan via opleiding en loopbaan dat lezen we vanzelf in je CV. Wat voor ons het verschil maakt is je motivatie: waarom missen we jóu? Neem ons mee in jouw leven; vertel waar je het meest trots op bent en hoe jouw ideale werkdag eruitziet. En wie weet ontmoeten we elkaar dan binnenkort op Kindercampus Pendula in Tilburg. Laat zo spoedig mogelijk iets van je horen.

Als er een klik is…

...dan bieden we je heel graag een baan aan met een arbeidsovereenkomst met vaste uren. In eerste instantie betreft het een contract voor bepaalde tijd.

We hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een collectieve zorgverzekering waar je aan kunt deelnemen en een zeer betrokken enthousiast team van collega’s. Je bent werkzaam onder de CAO Kinderopvang. Inschaling gebeurt afhankelijk van relevante ervaring en opleidingsniveau, conform deze CAO.

Meer informatie en solliciteren
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met:

Patty Peters, Directeur Kindercampus Pendula, telefoonnummer 06-82609201 of solliciteer direct via onderstaande button.
Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert.

Solliciteer direct