Vacature Pedagogisch Professional KC Tierentijn

Vanaf 25 uur per week

Voorgevel Tierentijn

Hou jij wel van een uitdaging en zoek jij een dynamische baan in een nieuw te starten locatie? Ben jij graag in beweging met kinderen?
Wil jij je eigen talenten kunnen ontwikkelen en je expertise in kunnen zetten in de kinderopvang met kinderen van 0 tot 13 jaar?
Ben je flexibel, energiek, ondernemend en heb je organisatietalent? Dan zijn wij waarschijnlijk een match.
Kom daar achter door te solliciteren.

Pedagogisch professional

 (VSO-BSO-KDV) z.s.m.

Over ons

KC Tierentijn is een nieuwe locatie voor kinderopvang (0-12 jaar). We vormen het kindcentrum samen met basisschool de Stappen.
Op 1 november opent deze locatie haar deuren als eerste met een bso en natuurlijk de basisschool. Een warme sfeervolle locatie, waar iedereen zich thuis voelt.

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse pedagogische werkzaamheden binnen je locatie.  Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen. Dit doe je door activiteiten aan te bieden die passen bij hun leeftijd en persoon in een prettige en veilige omgeving.

Binnen het kdv werken we met VVE: Startblokken. We werken met thema’s en bieden kinderen daarin de uitdaging om zich te ontwikkelen, laten kinderen meehelpen in dagelijkse handelingen en bieden een omgeving om vriendschappen te sluiten met groepsgenootjes.

Binnen de bso hebben we prachtige ruimtes waar vele soorten activiteiten mogelijk zijn. Zo hebben we een mooie grote keuken, een atelier voor creativiteit, maar ook techniek en onderzoek en een rustige ruimte om onder andere met fotografie aan de gang te kunnen.

Er wordt van jou verwacht dat je onderzoekend en actief bent. Je bent flexibel en ziet snel mogelijkheden, zodat je de locatie een goede start kunt geven en een mooie en stevige basis kunt geven waar kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en de mogelijkheid krijgen om hun talenten te ontdekken en te laten groeien. We zoeken iemand die de kracht ziet van de verbinding van onderwijs en kinderopvang en daar een actieve rol in wil oppakken.

Wij zoeken iemand die voldoet aan het onderstaande profiel

  • Kernkwaliteiten zijn: Verfrissend, klantgericht, kindvriendelijk, ontwikkelingsgericht, initiatiefnemer, organisatietalent, innovatief en motiverend
  • Afgeronde relevante HBO/MBO+/MBO opleiding (SPW, Pedagogiek, SPH, PABO etc. Je kunt dit checken bij FCB)
  • Aantoonbaar taalniveau op 3F; VVE is een pré
  • Achtergrond in de sport zou een mooie aanvulling zijn
  • Kennis van en inzicht in: groepsdynamische processen, de ontwikkelingsfases van een kind

Wij bieden je een baan in een uitdagende werkomgeving met vaste uren bij de BSO. We hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een zeer betrokken enthousiaste groep collega’s.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Solliciteer dan via onderstaande button.
Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert.

Solliciteer direct