Vacature Pedagogisch Professional Grote Beemd

24 - 32 uur per week

Sprekende wandeling Grote Beemd

DEZE VACATURE IS INGEVULD

Misschien ben je wel net afgestudeerd en wil je graag werken in een organisatie waar ontwikkeling centraal staat. Niet alleen de ontwikkeling van het jonge kind, maar ook van jou als pedagogisch professional. Misschien heb je juist jarenlange werkervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging waar jouw kennis breed ingezet wordt.

Pedagogisch Professional

24-32 uur per week

(in aanvang tijdelijk voor vervanging wegens ziekte en zwangerschap, maar met de mogelijkheid tot verlenging)
 

“Op locatie Grote Beemd kunnen kinderen iedere dag iets anders beleven”

Wie zijn wij?

Kindercentrum Grote Beemd is een locatie voor kinderopvang (0-13 jaar) gelegen in de MFA Grote Beemd. We bieden kinderopvang (0-4) in diverse soorten groepen en BSO in verticale basisgroepen. Op die manier kunnen kinderen van 0-13 jaar op dezelfde locatie opgevangen worden en maken zij vriendschappen die hun gehele jeugd kunnen blijven bestaan.
 

De functie

Als pedagogisch medewerker zorg je voor een vertrouwde en stimulerende omgeving waar kinderen zich veilig voelen. Dit doe je door een uitdagend activiteitenprogramma aan te bieden zodat er voor iedereen elke dag weer iets leuks te beleven is! Daarnaast begeleid je de kinderen in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling en bied je ze structuur en grenzen middels een vast dagritme. Een goed contact met de ouders/verzorgers is uiteraard ook erg belangrijk.

Je werkt in een team van betrokken mensen, als invaller met vaste uren, 3 tot 4 dagen per week op alle groepen van de Grote Beemd. Je begeleidt kinderen zowel in groepsverband als individueel.


Wie zoeken wij?

Werk je graag met kinderen (0-13 jaar), heb je bij ervaring met het werken met diverse leeftijden (wellicht vanuit stage) en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kun jij schakelen tussen de peutergroep in de ochtend, de naschoolse opvang in de middag en werk je een dag later even enthousiast op de baby-dreumes groep? Kun jij het verschil maken tussen een leuke of een geweldige dag? Dan zoeken wij jou!
 

Functie-eisen

 • Minimaal mbo-4 niveau Pedagogisch Medewerker of een gerichte hbo-opleiding, bijvoorbeeld Pedagogiek;
 • Taal 3F niveau;
 • Een afgeronde VVE opleiding (bij voorkeur Piramide) is een pré zodat je kan invallen op de peutergroep;
 • Ervaring in het werken met verschillende leeftijden is een pré.

 

Competenties

 • Je hebt de pedagogische kennis en vaardigheden om kinderen op een professionele en enthousiaste manier te begeleiden;
 • Je bent gezellig, geduldig, consequent en weet hoe je een ‘nee’ om kunt buigen naar een ‘ja!’;
 • Je kunt gestructureerd en planmatig werken;
 • Je hebt een open houding en communiceert eerlijk en transparant;
 • Voor het schrijven van observaties en het contact met ouders/verzorgers beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent collegiaal, werkt graag in een team en hebt een flexibele houding;
 • We verwachten dat je jezelf blijft ontwikkelen en in teamverband meedenkt hoe we onze kinderopvang nog beter kunnen maken. Om zo van elke dag iets bijzonders te maken voor kinderen en ouders.

 

Spreekt dit jou helemaal aan?

Heb je zin in deze functie? Dan lezen we graag jouw kennis en ervaring in je CV. Wat voor ons het verschil maakt is je motivatie: waarom missen we jóu? Kom vertellen wat jij wilt toevoegen aan onze professionele teams van pedagogisch professionals. En wie weet ontmoeten we elkaar dan binnenkort op locatie Grote Beemd in Tilburg. Tot dan?!
 

Als er een klik is…

...dan bieden we je heel graag een baan aan voor 24 tot 32 uur per week. Daarnaast zul je werkzaam zijn onder de CAO Kinderopvang en hebben we een goed arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een collectieve zorgverzekering waar je aan kunt deelnemen. Je bent onderdeel van een team zeer betrokken enthousiaste collega’s. Inschaling gebeurt afhankelijk van relevante ervaring en opleidingsniveau, conform de CAO Kinderopvang.

 

Meer informatie en solliciteren
Wil je meer weten over deze functie of direct solliciteren? Neem dan contact op met:

Charissa van den Aker, tel. 06-50657574 of stuur jouw motivatie en CV onder vermelding van sollicitatie naar c.vandenaker@kinderstadtilburg.nl