Vacature pedagogisch professional Den Bijstere en Cocon

Flexibel inzetbaar - 16 tot 20 uur per week

Cocon

“Alles wat aandacht krijgt, groeit…
Groei jij met ons mee?”

Wie zijn wij?
Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een vaste pedagogisch professional die flexibel ingezet kan worden op onze peutergroepen en BSO groepen binnen de locaties Den Bijstere & Cocon.

Op onze locaties groeien kinderen op binnen een vertrouwde plek waar ze kunnen leren, spelen en zichzelf ontwikkelen. De overgangen gaan heel natuurlijk. Alles onder één dak biedt duidelijkheid en continuïteit en is ook gemakkelijk voor ouders, bijvoorbeeld bij het halen en brengen van kinderen.

De kinderen komen hier na schooltijd binnen waar ze hun vriendjes, klasgenootjes én buurtgenootjes zullen vinden op onze BSO. Peuteropvang, basisschool en buitenschoolse opvang in hetzelfde gebouw, daar kiezen we op Cocon & Den Bijstere bewust voor!

Om dit te bereiken is het belangrijk dat jij als pedagogisch medewerker zorgt voor een vertrouwde en stimulerende omgeving waar de kinderen zich veilig voelen. Dit doe je door een uitdagend activiteitenprogramma aan te bieden zodat er voor iedereen en elke dag weer iets leuks te beleven is! Daarnaast begeleid je de kinderen in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling en bied je ze structuur en grenzen aan middels een vast dagritme. Een goed contact met de ouders/verzorgers is uiteraard ook erg belangrijk.

Wie zoeken wij?
Werk je graag met kinderen en heb je ervaring met het werken op een VE peutergroep en BSO en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Wij zijn op zoek naar een ervaren “verbijsterend” goede pedagogisch professional 😉
Het gaat om een dienstverband van 16 tot 20 uur per week.

 • Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal mbo-4 niveau of een gerichte hbo-opleiding, bijvoorbeeld hbo Pedagogiek;
 • Je hebt bij voorkeur recente ervaring in het werken op een BSO groep;
 • Uiteraard voldoe je aan de landelijke taaleis op 3F niveau;
 • Je hebt de VVE opleiding afgerond (bij voorkeur Uk & Puk);
 • Je hebt de pedagogische kennis en vaardigheden om kinderen op een professionele en enthousiaste manier te begeleiden;
 • Je bent gezellig, vrolijk, consequent en weet hoe je een ‘nee’ om kunt buigen naar een ‘ja!’;
 • Je kunt gestructureerd en planmatig werken;
 • Je hebt een open houding en communiceert eerlijk en transparant;
 • Voor het schrijven van observaties en het contact met ouders/verzorgers beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent collegiaal, werkt graag in een team en hebt een flexibele houding;
 • We verwachten dat je jezelf blijft ontwikkelen en in teamverband meedenkt hoe we onze kinderopvang nog beter kunnen maken. Om zo van elke dag iets bijzonders te maken voor kinderen en ouders.

Als er een klik is…

...dan bieden we je heel graag een baan aan voor 16-20 uur per week.

We hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een collectieve zorgverzekering waar je aan kunt deelnemen en een zeer betrokken enthousiaste team van collega’s. Je bent werkzaam onder de CAO Kinderopvang. Inschaling gebeurt afhankelijk van relevante ervaring en opleidingsniveau, conform de CAO Kinderopvang.

Meer informatie en solliciteren
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met:

Mandy Engel, T: 06-50286968 of

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan deze button Sollicitatieformulier

Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert.