Vacature Pedagogisch Professional BSO Cocon

met ingang van 24 augustus 2020

Interieur Cocon

Voor een nog nieuw te openen BSO aan de Hoefstraat 173 in Tilburg zoeken wij een ondernemende en enthousiaste

Pedagogisch Professional

“Op locatie Cocon maken we van elke dag iets bijzonders”

Wie zijn wij?
Cocon is een knusse en kleurrijke locatie vol diversiteit!
Binnen deze locatie zal per 24 augustus 2020 een nieuwe BSO openen die bewust is ondergebracht midden in het schoolgebouw. Zo kunnen de kinderen opgroeien in hun vertrouwde omgeving waar ze kunnen leren, spelen en zichzelf ontwikkelen.

De functie
Als pedagogisch professional zorg je voor een vertrouwde en stimulerende omgeving waar kinderen zich veilig voelen. Dit doe je door een uitdagend activiteitenprogramma aan te bieden zodat er voor iedereen elke dag weer iets leuks te beleven is! Daarnaast begeleid je de kinderen in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling en bied je ze structuur en grenzen middels een vast dagritme. Een goed contact met de ouders/verzorgers is uiteraard ook erg belangrijk.

Je werkt in een team van betrokken mensen, gemiddeld 2 tot 5 middagen per week op de BSO, mogelijk gecombineerd met voorschoolse opvang. In de schoolvakanties werk je een aantal hele dagen. Daarnaast is het, als je dat wilt, mogelijk om extra voor de peutergroepen ingezet te worden. Je begeleidt kinderen zowel in groepsverband als individueel.


Wie zoeken wij?
Werk je graag met kinderen, heb je ervaring met het werken op een BSO en/of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Breng je daarnaast wat extra’s mee, bijvoorbeeld op het gebied van sport, muziek, dans, theater of op ander creatief vlak? Kun jij het verschil maken tussen een leuke of een geweldige dag? Weet je nog meer kinderen enthousiast te krijgen voor onze leuke en nieuwe BSO? Dan zoeken wij jou!

Functie-eisen
Werk je graag met kinderen, heb je ervaring met het werken op een BSO en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?
Breng je daarnaast wat extra’s mee, bijvoorbeeld op het gebied van sport, muziek, dans, theater of op ander creatief vlak?

Beschik je daarnaast over:

  • Minimaal mbo-4 niveau Pedagogisch Medewerker of een gerichte hbo-opleiding, bijvoorbeeld Pedagogiek;
  • Taal 3F niveau;
  • Afgeronde VVE opleiding (bij voorkeur Uk & Puk) zodat je indien nodig ook kan invallen op de peutergroep.

Recente ervaring in het werken op een BSO groep is een pre.

Competenties

  • Je hebt de pedagogische kennis en vaardigheden om kinderen op een professionele en enthousiaste manier te begeleiden;
  • Je bent gezellig, vrolijk, consequent en weet hoe je een ‘nee’ om kunt buigen naar een ‘ja!’;
  • Je kunt gestructureerd en planmatig werken;
  • Je hebt een open houding en communiceert eerlijk en transparant;
  • Voor het schrijven van observaties en het contact met ouders/verzorgers beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent collegiaal, werkt graag in een team en hebt een flexibele houding;
  • We verwachten dat je jezelf blijft ontwikkelen en in teamverband meedenkt hoe we onze kinderopvang nog beter kunnen maken. Om zo van elke dag iets bijzonders te maken voor kinderen en ouders.

Spreekt dit jou helemaal aan?
Heb je zin in deze functie? Dat je de juiste kennis en ervaring hebt opgedaan via opleiding en loopbaan dat lezen we vanzelf in je CV. Wat voor ons het verschil maakt is je motivatie: waarom missen we jóu? Neem ons mee in jouw leven; beschrijf waar je het meest trots op bent en hoe jouw ideale werkdag eruit ziet. En wie weet ontmoeten we elkaar dan binnenkort op locatie Cocon in Tilburg.

Laat je vóór 5 juni 2020 iets weten?

Als er een klik is…
...dan bieden we je heel graag deze unieke, leuke baan aan!
Uren zijn in overleg bespreekbaar en onder voorbehoud van het definitief aantal te openen middagen BSO. Daarnaast zul je werkzaam zijn onder de CAO Kinderopvang en hebben we een goed arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een collectieve zorgverzekering waar je aan kunt deelnemen en een zeer betrokken enthousiaste team van collega’s. Inschaling gebeurt afhankelijk van relevante ervaring en opleidingsniveau, conform de CAO Kinderopvang.

Meer informatie en solliciteren
Wil je meer weten over deze functie of direct solliciteren? Neem dan contact op met:
Mandy Engel, directeur Kinderopvang Cocon en locatie Den Bijstere
T: 06-50286968 of stuur jouw motivatie en CV onder vermelding van BSO Cocon naar m.engel@kinderstadtilburg.nl