Vacature Pedagogisch Medewerker Wetenschap en Techniek locatie Christoffel

VSO - TSO - BSO - KDV mi.v. 1 september 2020

Wetenschap Christoffel

Hou jij wel van een uitdaging en zoek jij een dynamische baan in een spontaan en divers team van mannen en vrouwen? Wil jij je eigen talenten kunnen ontwikkelen en je expertise in kunnen zetten in de kinderopvang met kinderen van 0 tot 13 jaar? Ben je flexibel, energiek, ondernemend? Dan zijn wij waarschijnlijk een match. Kom daar achter door te solliciteren.

Kindcentrum Pedagogisch Medewerker

Pré - Specialist Wetenschap & Techniek

(VSO-TSO-BSO-KDV) v.a. 1 september 2020

Over ons

KC Christoffel is een maatschappelijke en bruisende organisatie voor kinderopvang (0-13 jaar). We vormen het kindcentrum samen met basisschool Christoffel. Sinds oktober 2018 zitten we in ons gloednieuwe pand geïntegreerd met de basisschool. Een warme sfeervolle locatie, waarbij iedereen zich thuis voelt.

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse pedagogische werkzaamheden binnen je locatie.  Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen. Dit doe je door activiteiten aan te bieden die passen bij hun leeftijd en persoon in een prettige en veilige omgeving.

Binnen het kdv werken we met het VVE: Uk en Puk. We werken met thema’s en bieden kinderen daarin de uitdaging om zich te ontwikkelen. Laten kinderen meehelpen in dagelijkse handelingen en  bieden een omgeving om vriendschappen te sluiten met groepsgenootjes.

Binnen de bso werken we met 3 pijlers, waarbinnen we onze activiteiten vormgeven. Onze pijlers zijn: Wetenschap & techniek, Huiselijk & Creatief en Spel & Beweging. Als aanvulling op ons team zoeken we bij voorkeur iemand die de pijler Wetenschap & Techniek een boost kan geven.

Er wordt van jou verwacht dat je onderzoekend en actief bent. Je bent flexibel en ziet snel mogelijkheden, zodat je de vaste collega makkelijk kunt ondersteunen in het thema waarmee ze die dag aan de slag gaat. We zoeken iemand die de kracht ziet van de verbinding van onderwijs en kinderopvang en daar een actieve rol in wil oppakken.

Een pré is wanneer je ook nog goed bent in verbindingen leggen. Als je de kwaliteiten van de mensen om je heen kunt (h)erkennen en die kunt koppelen. Je brengt structuur met je mee en je kunt daarmee samenhang binnen een team brengen. Het verbinden is zowel intern als extern gelegd. Contact met de wijk en uitdragen waar wij voor staan via social media.

Wij zoeken iemand die voldoet aan het onderstaande profiel:

  • Kernkwaliteiten zijn: Verfrissend, klantgericht, kindvriendelijk, ontwikkelingsgericht, initiatiefnemer, organisatie talent, innovatief en motiverend; 
  • Afgeronde relevante HBO/MBO+ opleiding (Pedagogiek, SPH, PABO etc. je kunt dit checken bij FCB: https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Aantoonbaar taalniveau op 3F;
  • VVE is een pré.
  • Kennis van en inzicht in: groepsdynamische processen, de ontwikkelingsfases van een kind;

Wij bieden je een baan in een uitdagende werkomgeving met vaste uren bij de BSO op maandag, dinsdag en donderdag aangevuld met invaluren. We hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een zeer betrokken enthousiaste groep collega’s. (uren afhankelijk van inzetbaarheid)

Ben jij de persoon die we zoeken?

Laat dan je gegevens achter via onderstaande knop en we nemen contact met je op!

Sollicitatieformulier