Vacature Pedagogisch Medewerker Invalkracht - locatie Christoffel

VSO - TSO - BSO - KDV - PER DIRECT

Christoffel buiten spelen

Zoek jij een uitdagende baan in een spontaan en divers team? Wil jij je eigen talenten kunnen ontwikkelen en je expertise in kunnen zetten in de kinderopvang met kinderen van 0 tot 13 jaar? Ben je flexibel, energiek, ondernemend? Dan zijn wij waarschijnlijk een match. Kom daar achter door te solliciteren.

Inval Pedagogisch Medewerker

(VSO-TSO-BSO-KDV) per direct 24 uur

Over ons

KC Christoffel is een maatschappelijke en bruisende organisatie voor kinderopvang (0-13 jaar) met diverse opvanggroepen. We vormen het kindcentrum samen met basisschool Christoffel. Sinds oktober 2018 zitten we in ons gloednieuwe pand geïntegreerd met de basisschool. Een warme sfeervolle locatie, waarbij iedereen zich thuis voelt.

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse pedagogische werkzaamheden binnen je locatie.  Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen. Dit doe je door activiteiten aan te bieden die passen bij hun leeftijd en persoon in een prettige en veilige omgeving.

Binnen het kdv werken we met het VVE programma Uk en Puk. We werken met thema’s en bieden kinderen daarin de uitdaging om zich te ontwikkelen. Laten kinderen meehelpen in dagelijkse handelingen en  bieden een omgeving om vriendschappen te sluiten met groepsgenootjes.

Binnen de bso werken we met drie pijlers, waarbinnen we onze activiteiten vormgeven. Onze pijlers zijn: Wetenschap & techniek, Huiselijk & Creatief en Spel & Beweging.

Er wordt van jou verwacht dat je onderzoekend en actief bent. Je bent flexibel en ziet snel mogelijkheden, zodat je de vaste collega makkelijk kunt ondersteunen in het thema waarmee ze die dag aan de slag gaat.

Een pré is wanneer je ook nog goed bent in verbindingen leggen. Als je de kwaliteiten van de mensen om je heen kunt (h)erkennen en die kunt koppelen. Doordat je op alle groepen ingezet zal worden, wordt jij de lijm van het team.

Bovenstaand wordt aangevuld met alle dagelijkse noodzakelijke bezigheden, zoals oudercontacten, overleggen, op orde houden van de ruimte en spullen enz.

Wij zoeken iemand die voldoet aan het onderstaande profiel:

  • Afgeronde relevante HBO/MBO+ opleiding (Pedagogiek, SPH, PABO etc. je kunt dit checken bij FCB: https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Aantoonbaar taalniveau op 3F;
  • VVE is een pré.
  • Kennis van en inzicht in: groepsdynamische processen, de ontwikkelingsfases van een kind; 
  • Kernkwaliteiten zijn: Verfrissend, klantgericht, kindvriendelijk, ontwikkelingsgericht, initiatiefnemer, organisatie talent, innovatief en motiverend;

Wij bieden je een baan in een dynamische werkomgeving. We hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een zeer betrokken enthousiaste groep collega’s.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Ja ik ben de persoon die jullie zoeken!