Vacature pedagogisch medewerker Grote Beemd

20-24 uur per week

Spelende Baby Grote Beemd

Misschien ben je wel net afgestudeerd en wil je graag werken in een organisatie waar ontwikkeling centraal staat. Niet alleen de ontwikkeling van het jonge kind, maar ook van jou als pedagogisch professional. Misschien heb je juist jarenlange werkervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging waar flexibiliteit gevraagd wordt.

Pedagogisch Medewerker

20-24 uur per week

“Op locatie Grote Beemd kunnen kinderen iedere dag iets anders beleven”

Wie zijn wij?
Kindercentrum Grote Beemd is een locatie voor kinderopvang (0-13 jaar) gelegen in de MFA Grote Beemd. We bieden kinderopvang (0-4) in diverse soorten groepen en BSO in verticale stamgroepen. Op die manier kunnen kinderen van 0-13 jaar op dezelfde locatie opgevangen worden en maken zij vriendschappen die hun gehele jeugd kunnen blijven bestaan

De functie

Als pedagogisch medewerker zorg je voor een vertrouwde en stimulerende omgeving waar kinderen zich veilig voelen. Dit doe je door een uitdagend activiteitenprogramma aan te bieden zodat er voor iedereen elke dag weer iets leuks te beleven is! Daarnaast begeleid je de kinderen in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling en bied je ze structuur en grenzen middels een vast dagritme. Een goed contact met de ouders/verzorgers is uiteraard ook erg belangrijk.

Je werkt in een team van betrokken mensen, gemiddeld 3 tot 4 middagen per week op de BSO, mogelijk gecombineerd met voorschoolse opvang. In de schoolvakanties werk je een aantal hele dagen. Daarnaast is het, als je dat wilt, mogelijk om als invalkracht met uren voor de diverse KDV groepen ingezet te worden. Je begeleidt kinderen zowel in groepsverband als individueel.

Wie zoeken wij?
Werk je graag met kinderen, heb je bij voorkeur ervaring met het werken op een BSO en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Breng je daarnaast wat extra’s mee, bijvoorbeeld op het gebied van sport, muziek, dans, wetenschap of op een totaal ander vlak? Kun jij het verschil maken tussen een leuke of een geweldige dag? Weet je nog meer kinderen enthousiast te krijgen voor onze leuke BSO? Dan zoeken wij jou!

Functie-eisen

 • Minimaal mbo-4 niveau Pedagogisch Medewerker of een gerichte hbo-opleiding, bijvoorbeeld Pedagogiek;
 • Taal 3F niveau;
 • Een afgeronde VVE opleiding (bij voorkeur Piramide) is een pré zodat je indien nodig ook kan invallen op de peutergroep;
 • recente ervaring in het werken op een BSO groep is een pre.

 

Competenties

 • Je hebt de pedagogische kennis en vaardigheden om kinderen op een professionele en enthousiaste manier te begeleiden;
 • Je bent gezellig, vrolijk, consequent en weet hoe je een ‘nee’ om kunt buigen naar een ‘ja!’;
 • Je kunt gestructureerd en planmatig werken;
 • Je hebt een open houding en communiceert eerlijk en transparant;
 • Voor het schrijven van observaties en het contact met ouders/verzorgers beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent collegiaal, werkt graag in een team en hebt een flexibele houding;
 • We verwachten dat je jezelf blijft ontwikkelen en in teamverband meedenkt hoe we onze kinderopvang nog beter kunnen maken. Om zo van elke dag iets bijzonders te maken voor kinderen en ouders.

Spreekt dit jou helemaal aan?

Heb je zin in deze functie? Dan lezen we graag jouw kennis en ervaring in je CV. Wat voor ons het verschil maakt is je motivatie: waarom missen we jóu? Kom vertellen wat jij wilt toevoegen aan onze professionele teams van pedagogisch professionals. En wie weet ontmoeten we elkaar dan binnenkort op locatie Grote Beemd in Tilburg. Tot dan?!

Als er een klik is…

...dan bieden we je heel graag een baan aan voor 20 tot 24 uur per week. Daarnaast zul je werkzaam zijn onder de CAO Kinderopvang en hebben we een goed arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een collectieve zorgverzekering waar je aan kunt deelnemen en een zeer betrokken enthousiaste team van collega’s. Inschaling gebeurt afhankelijk van relevante ervaring en opleidingsniveau, conform de CAO Kinderopvang.

Meer informatie en solliciteren
Wil je meer weten over deze functie?
Neem dan contact op met Charissa van den Aker, T: 06-50657574

Direct solliciteren kan natuurlijk ook:

Ik wil solliciteren