Thema locaties

Onze thema locaties zijn er speciaal voor jouw ontdekkende peuter, kleuter of bovenbouwer

Studio-T

Vaak zie je als ouder wel wat voor type kind je hebt. Een doener, een sjouwer, een natuurliefhebber, een bouwer, een kleine wetenschapper in de dop. Toch is het soms lastig om ze te helpen te ontdekken wat echt bij ze past. Misschien is je kind wel gek op sport, maar…er zijn honderden sporten waar ze voor zouden kunnen kiezen. En vaak kun je er maar 1 of 2 tegelijk uitproberen. En al dat proberen kost natuurlijk ook wel wat; tijd maar ook geld.

Voor deze kinderen en ouders zijn er de thema locaties: locaties die peuteropvang en/of buitenschoolse opvang (bso) aanbieden gespecialiseerd in sport, outdoor, cultuur en creativiteit.


Alle voordelen op een rijtje:

  • Je kind wordt begeleid door specialisten met een achtergrond op de genoemde gebieden.
  • Allerlei activiteiten en facetten worden aangeboden zodat je kind heel veel kan uitproberen.
  • Alle benodigde materialen zijn op deze locaties aanwezig; je hoeft dus geen speciale kleding of materialen aan te schaffen.
  • Op de sport peuteropvang komen kinderen al jong in aanraking met een gezonde leefstijl in voeding en beweging.
  • Alles wordt tijdens de opvanguren aangeboden, bijvoorbeeld ook zwemles. Dat scheelt een hoop gehaast van werk/school naar de club/vereniging en weer naar huis.
  • Thema bso's werken samen met vrijwel alle scholen in de stad; kinderen worden opgehaald en veilig vervoerd.
  • Thema bso's houden rekening met verschillende leeftijden en passen hun aanbod daarop aan, daardoor zijn ze voor kleuters heel geschikt maar ook nog voor de bovenbouw.


Ontdek de thema locaties

Sport of Outdoor. Als je kind gek is op sport, spel en buiten op avontuur gaan dan zijn onze sport- en outdoor locaties een hele toffe plek. Er worden hele verschillende sport en spel activiteiten aangeboden. Vaak vanuit locaties waar nog meer organisaties en faciliteiten te vinden zijn waar gebruik van gemaakt wordt, zoals een zwembad of hockeyvelden. Peuters kunnen al starten op de sport peuteropvang. Gaan ze naar school? Dan kunnen ze naar de sport- of outdoor bso!

Cultuur en creativiteit. Zowel in Tilburg Centrum als in de Reeshof hebben we cultuur locaties. Is je kind creatief en wil hij/ zij op dit vlak nog heel veel ontdekken en uitproberen? Dan is dit de ideale plek.

Urban. In het Spoorpark in Tilburg vind je een heuse urban bso voor kinderen vanaf 8 jaar. Stoere jongens en meiden kunnen hier gebruik maken van de faciliteiten van het Spoorpark, waardoor ze dus vooral lekker buiten bezig zijn. Van crossen en skaten tot op ontdekkingstocht op het waterplein of een balletje trappen op een van de speelveldjes. En dat allemaal op een centrale plek in de stad. 

-> Combineren kan ook! Veel kinderen combineren een campus bso met een thema bso. Zo heb je het beste van 2 werelden: lekker ontdekken en spelen met klasgenoten na school; geen reistijd en juist alles op één plek. En daarnaast 1 of 2 dagen lekker naar de thema bso's. Meerdere thema bso's met elkaar combineren kan ook. Ontdek wat het beste bij jouw kind past!
 

Bekijk alle locaties bij jou in de buurt