Sport BSO in Tilburg

Elke dag sport en bewegen na schooltijd

Outdoor BSO Warande

Is jouw kind gek op sporten en in beweging zijn? Een sport BSO is dan de uitkomst! Een sport BSO is een gezellige en sportieve buitenschoolse opvang. Onder begeleiding van (pedagogisch) sportinstructeurs nemen de kinderen deel aan diverse sportactiviteiten en buitenactiviteiten. Zo maakt je kind kennis met allerlei verschillende sporten, waarbij het plezier in sport en bewegen voorop staat.

De voordelen van een sport BSO

  • Elke dag na school sporten en bewegen zónder extra kosten
  • Sporten onder begeleiding van professionele sportinstructeurs
  • Gratis vervoer vanuit alle basisscholen in Tilburg en omgeving
  • Mogelijkheid tot zwemlessen tijdens bso-tijd (zonder wachtlijst)
  • Speciaal sportief vakantieaanbod

Sport BSO's in Tilburg en omgeving

Er zijn in totaal acht verschillende sport BSO’s: zes verspreid over de stad, 1 in Goirle en 1 in Udenhout. Zo is er altijd een sport BSO in de buurt waar jouw kind naartoe kan. Kinderen worden gratis opgehaald bij alle basisscholen in Tilburg, Berkel-Enschot, Loon op Zand, Biezenmortel, Riel, Goirle en Udenhout.

Sport BSO Drieburcht

Sport BSO Drieburcht is gelegen in Tilburg Noord. Zonder extra kosten wordt het vervoer vanaf alle scholen in Tilburg -Noord, -Oud Noord, Udenhout, Loon op Zand en Berkel-Enschot geregeld. Op deze sportieve bso is er voor ieder kind wat te doen, denk aan baseball, free runnen, badmintonnen en zwemmen. Bij Sport BSO Drieburcht ontdekt je kind welke sport hij of zij écht leuk vindt.

Lees meer over Sport BSO Drieburcht

Klimmen bij Drieburcht

Sport BSO Reeshof

Midden in de wijk Reeshof vind je Sport BSO Reeshof. Kinderen worden gratis opgehaald bij basisscholen in de Reeshof en Tilburg West om vervolgens lekker te kunnen bewegen! Sporten kan bij Sport BSO Reeshof binnen in de grote gymzalen en buiten op de kunstgrasvelden. Het sportprogramma is heel breed: van breakdance tot fun-boxing, van yoga tot voetbal.

Lees meer over Sport BSO Reeshof

Rugby bij Sport BSO Reeshof

Sport BSO T-Kwadraat

In Tilburg Zuid ligt locatie Sport BSO T-Kwadraat. Vanaf alle scholen in Tilburg (zuidkant), Riel en Goirle wordt gratis vervoer naar de buitenschoolse opvang geregeld. Na schooltijd kunnen de kinderen hier verschillende sporten leren kennen en vooral lekker bewegen. Sport BSO T-Kwadraat vindt het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen op onze sportieve bso. De nadruk ligt op sporten, maar kinderen kunnen bij T-Kwadraat ook knutselen of rustig een boekje lezen.

Lees meer over Sport BSO T-Kwadraat

Airhockey bij Sport BSO T-Kwadraat

Sport BSO Pellikaan

Bij Sport BSO Pellikaan ontdekken kinderen wat ze écht leuk vinden. Hockey, voetbal, basketbal, handbal, rugby, tennis of bijvoorbeeld squash. Er is ook zwemles, aangeboden door Club Pellikaan. Bij Sport BSO Pellikaan hoef je geen kei in sport te zijn om een leuke tijd te hebben. De nadruk ligt wel op sport & bewegen, maar knutselen of een boekje lezen is ook mogelijk! Kinderen worden gratis opgehaald van de scholen in Tilburg -West, Oud-Noord, Loon op Zand en Kaatsheuvel. 
Begin 2023 opent Sport BSO Pellikaan Goirle. Hierover later meer!

Lees meer over Sport BSO Pellikaan

Volleyballen bij Sport BSO Pellikaan

Outdoor BSO Warande

Gelegen op een centrale locatie (naast de hockeyvelden van HC Tilburg) vind je Outdoor BSO Warande. Kinderen vanaf alle scholen in de Reeshof, Blaak en Tilburg West worden gratis opgehaald. Op deze unieke outdoor BSO kunnen kinderen sporten en bewegen buiten in de natuur. In de bosrijke omgeving zijn er talloze activiteiten mogelijk waar de kinderen hun energie in kwijt kunnen.

Lees meer over Outdoor BSO Warande

Kinderen in boom Warande

Urban BSO Spoorpark (8+)

Midden in het centrum van Tilburg vind je Urban BSO Spoorpark, een buitenschoolse opvang voor stoere jongens en meiden van 8 jaar en ouder. De kinderen spelen lekker buiten en maken gebruik van de faciliteiten van het Spoorpark. Skaten, crossen, op ontdekkingstocht op het waterplein of gewoon lekker voetballen. Alles is mogelijk. Is het heel slecht weer? Dan kunnen de kinderen ook naar binnen. Bekijk of jouw school al met deze bso samenwerkt!

Lees meer over Urban BSO Spoorpark

Skaten bij Urban BSO Spoorpark

Sport BSO Pellikaan Goirle

Sport BSO Pellikaan Goirle is geopend per januari 2023. Het is niet zomaar een bso waar je kind na school naartoe kan; sport en beweging staan centraal. Waarom zou je met de trap naar boven gaan als je ook via de klimwand kan?! Door gebruik te maken van de faciliteiten van sportcomplex Pellikaan is er een gevarieerd aanbod.

Lees meer over Sport BSO Pellikaan Goirle

Pellikaan Goirle

Sport BSO Roomley

Sport BSO Roomley is geopend in oktober 2022 in Udenhout. Er wordt gebruik gemaakt van de faciliteiten van sporthal de Roomley, we sporten in de buitenlucht en er wordt samengewerkt met verschillende verenigingen. De pedagogisch professionals hebben een sportieve achtergrond en worden opgeleid tot coach gezonde kinderopvang. We halen kinderen op van scholen in Berkel-Enschot, Biezenmortel, Loon op Zand en Udenhout.

Lees meer over Sport BSO Roomley

Roomley

Sport BSO 't Ruiven

Vanaf september 2023 opent Sport BSO 't Ruiven in Berkel-Enschot haar deuren! Is je kind dol op sporten en graag in beweging? Of wil je kind juist ontdekken welke sporten er allemaal zijn en wat bij hem of haar past? Dan biedt onze sportieve buitenschoolse opvang een uitkomst! We halen de kinderen gratis op van scholen in Berkel-Enschot en Biezenmortel. Aanmelden is nu mogelijk.

Lees meer over Sport BSO 't Ruiven

Sport BSO

Rondleiding bij de buitenschoolse opvang?

Zou je graag een kijkje willen nemen bij (één van) onze Sport BSO’s in Tilburg? Je bent meer dan welkom voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan