Sport-BSO in Tilburg

Elke dag sport en bewegen na schooltijd

Sport-BSO Tilburg

Houdt jouw kind van sporten en in beweging zijn? Een Sport-BSO is dan de uitkomst! Een Sport-BSO is een gezellige en sportieve buitenschoolse opvang locatie. Onder begeleiding van (pedagogisch) sportinstructeurs nemen de kinderen deel aan diverse sportactiviteiten en buitenactiviteiten. De kinderen kunnen kennismaken met allerlei verschillende sporten, waarbij het plezier in sport en bewegen voorop staat.

De voordelen

Er zijn vier verschillende Sport-BSO’s verdeeld over Tilburg. Zo is er altijd een Sport-BSO in de buurt waar jouw kind naartoe kan. Kinderen worden gratis opgehaald bij alle basisscholen in Tilburg en omgeving.

Alle voordelen van de Sport-BSO op een rij:
  • Elke dag na school sporten en bewegen zónder extra kosten
  • Sporten onder begeleiding van professionele sportinstructeurs
  • Gratis vervoer vanuit alle basisscholen in Tilburg en omgeving
  • Mogelijkheid tot zwemlessen tijdens bso -tijd (zonder wachtlijst)
  • Speciaal sportief vakantieaanbod

Sport-BSO Drieburcht

Sport-BSO Drieburcht is gelegen in Tilburg Noord. Zonder extra kosten wordt het vervoer vanaf alle scholen in Tilburg -Noord, -Oud Noord, Udenhout, Loon op Zand en Berkel-Enschot geregeld. Op deze sportieve BSO is er voor ieder kind wat te doen, denk aan baseball, free runnen, badmintonnen en zwemmen. Bij Sport-BSO Drieburcht ontdekt je kind welke sport hij of zij écht leuk vindt.

Lees meer over Sport-BSO Drieburcht

Sport-BSO Reeshof

Midden in de wijk Reeshof vind je Sport-BSO Reeshof. Kinderen worden gratis opgehaald bij basisscholen in de Reeshof en Tilburg West om vervolgens lekker te kunnen bewegen! Sporten kan bij Sport-BSO Reeshof binnen in de grote gymzalen en buiten op de kunstgrasvelden. Het sportprogramma is heel breed: van breakdance tot fun-boxing, van yoga tot voetbal.

Lees meer over Sport-BSO Reeshof

Sport-BSO T2

In Tilburg Zuid ligt locatie Sport-BSO T2. Vanaf alle scholen in Tilburg (zuidkant), Riel en Goirle wordt gratis vervoer naar de buitenschoolse opvang geregeld. Na schooltijd kunnen de kinderen hier verschillende sporten leren kennen en vooral lekker bewegen. Sport-BSO T2 vindt het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen op onze sportieve bso. De nadruk ligt op sporten, maar kinderen kunnen bij T2 ook knutselen of rustig een boekje lezen.

Lees meer over Sport-BSO T2

Outdoor-BSO Warande

Gelegen op een centrale locatie (naast de hockeyvelden van HC Tilburg) vind je Outdoor-BSO Warande. Kinderen vanaf alle scholen in de Reeshof, Blaak en Tilburg West worden gratis opgehaald. Op deze unieke outdoor BSO kunnen kinderen sporten en bewegen buiten in de natuur. In de bosrijke omgeving zijn er talloze activiteiten mogelijk waar de kinderen hun energie in kwijt kunnen.

Lees meer over Outdoor-BSO Warande

 

Rondleiding

Zou je graag meer willen zien van (één van) onze Sport-BSO’s? Je bent meer dan welkom voor een rondleiding op een van onze locaties.

Vraag een rondleiding aan