KC Rendierhof

Spelen, ontdekken, ontwikkelen!

Kinderopvang Tilburg-West

Kinderopvang Rendierhof vormt samen met basisschool Jan Ligthart het Kindercentrum Rendierhof. Dat is fijn want zo blijft je kind in een vertrouwde omgeving en is de overgang naar het onderwijs minder groot. En iedereen kent elkaar! Hoewel het kindcentrum aan de buitenkant een grootse uitstraling heeft, zijn onze groepen knus en gezellig. 

Prachtig nieuw kinderdagverblijf!

Het nieuwe kinderdagverblijf is echt een plaatje geworden!  Veel licht, rustige tinten en natuurlijke materialen zoals hout. Een fijne, rustige omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook de buitenruimte is veilig omheind en biedt volop uitdaging voor de jongere kinderen!

Babyspecialisme

Een aantal medewerkers die met baby's werken wordt opgeleid tot babyspecialist. Zo ver is het nog niet, maar dit is wel in ontwikkeling bij dit kinderdagverblijf.

Kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen hier ontdekken, ontwikkelen, leren, spelen en ontmoeten. We bieden voorschoolse opvang, buitenschoolse opvang, kinderopvang en peuteropvang aan.

Peuteropvang

Op de gespecialiseerde peuteropvang is er veel aandacht voor taal en voorbereiding op het basisonderwijs. Samen met de 'pop Puk' beleven peuters de leukste avonturen!

Buitenschoolse opvang

Toffe dingen doen na school en in vakanties, dát is buitenschoolse opvang! Het thema van BSO Rendierhof is ‘science’ (wetenschap) en dat kun je zien! In de hal word je verwelkomd door een levensgroot portret van Albert Einstein die een oogje in het zeil houdt. We hebben een laboratorium, een keuken, een muzieklab, een knutselruimte en een gymzaal tot onze beschikking. Aan de hand van thema’s bieden we de kinderen allerlei verschillende activiteiten aan, waar mogelijk in samenwerking met de school. Uiteraard beschikken we ook over rustige hoekjes waar het heerlijk lezen of kletsen is.

 

Volg ons op Facebook of Instagram!

https://www.facebook.com/Kindcentrumrendierhof 

https://www.instagram.com/kindcentrumrendierhof

 

Wil je weten wat de kosten zijn voor KC Rendierhof? Kijk vlug op : https://www.kinderstadtilburg.nl/watkostkinderopvang-Tilburg

 

Kinderopvang Rendierhof vormt samen met basisschool Jan Ligthart het Kindercentrum Rendierhof. De overgang van kinderopvang naar onderwijs verloopt voor uw kind vertrouwd en veilig! Het kindercentrum biedt vele mogelijkheden. Maar binnen de deuren straalt vooral de knusheid en de gezelligheid er van af.

Kinderen van 0 tot 12 jaar kunnen hier ontdekken, ontwikkelen, leren, spelen en ontmoeten. We bieden voorschoolse opvang, buitenschoolse opvang, kinderopvang en peuteropvang aan.

Onze gediplomeerde pedagogische medewerkers letten erop dat de kinderen goed met elkaar leren omgaan, maar ook voor zichzelf leren opkomen. Zij volgen de ontwikkeling van uw kind en zorgen voor een warme sfeer in de groep.

Hoewel het kindcentrum aan de buitenkant een grootse uitstraling heeft, zijn onze groepen knus en gezellig.

We werken met verschillende groepen: op de begane grond zit het kinderdagverblijf en de peuteropvang. Het kinderdagverblijf is onderverdeeld in 3 groepen, 2 verticale groepen en 1 peuteropvanggroep. Op de eerste verdieping zit de buitenschoolseopvang, hier huizen de jongere kinderen en de tweede verdieping is helemaal ingericht voor de oudere kinderen.

Het thema van bso Rendierhof is ‘science’ (wetenschap) en dat kun je zien! In de hal word je verwelkomd door een levensgroot portret van Albert Einstein die een oogje in het zeil houdt. We hebben een laboratorium, een keuken, een muzieklab, een knutselruimte en een gymzaal tot onze beschikking. Aan de hand van thema’s bieden we de kinderen allerlei verschillende activiteiten aan, waar mogelijk in samenwerking met de school. Uiteraard beschikken we ook over rustige hoekjes waar het heerlijk lezen of kletsen is.

Locatiekenmerken

 • Contractsoort: 52 weken, 40 weken en 12 weken (bso)
 • Openingstijden: 07:30 tot 18:30 (kdv), Naschoolse opvang (tot 19:00) en Voorschoolse opvang (vanaf 07:30)
 • Groepsindeling: 0 tot 4 jaar in één groep
 • Ligging: In/nabij basisschool
 • Visie/werkwijze: Samenwerking met school/andere professionals, Spelen en ontdekken met toekomstige klasgenootjes en VVE (voor- en vroegschoolse educatie)
 • Cultuur/expressie: Zingen/acteren
 • Techniek en wetenschap: Proefjes doen en Gamen
 • Voeding en verzorging: Fruit, tussendoortjes, lunch en drinken inbegrepen, Extra aandacht voor verantwoorde voeding, Samen koken en Luiers inbegrepen
 • Speciaal voor baby's: Speciaal babyprogramma
 • Speciaal voor peuters
 • Samenwerkingspartners: Basisschool en Consultatiebureau