Pendula

Prachtige villa, dit gun je ieder kind!

Kindercentrum Pendula is gevestigd in een prachtig monumentaal pand en beschikt over een ruime, op natuurlijke wijze aangelegde buitenruimte. Bij binnenkomst wordt u verrast door de sfeervolle en huiselijke inrichting. Verspreid door het hele gebouw vindt u kunstwerken, allemaal door de kinderen zelf gemaakt, die de warme sfeer benadrukken.
Wat een bijzondere plek om op te groeien!

Op de benedenverdieping zijn onze babygroep en twee peutergroepen ondergebracht. En beschikken we over een mooie bibliotheek die door alle kinderen te gebruiken is.
Op de eerste verdieping bevindt zich de buitenschoolse opvang. Tevens vindt u hier een studeerruimte, een knutselruimte en niet te vergeten een mooie toneelruimte.

Samen met basisschool Pendula en Thebe vormen wij kindercampus Pendula.

Kinderopvang
Vanuit een veilige, huiselijke basis worden de kinderen steeds meer uitgedaagd om hun leefwereld te vergroten. De kinderen maken kennis met alledaagse gebeurtenissen, met seizoenen, feestelijkheden en met emoties. We letten erop dat de kinderen goed met elkaar omgaan, maar ook voor zichzelf leren opkomen.

Buitenschoolse opvang
Bij de buitenschoolse opvang staat het spelen en plezier hebben voorop. Wij bieden een allerlei activiteiten aan, waarin de kinderen hun persoonlijke en sociale vaardigheden kunnen verbreden en verdiepen.

Wij willen een doorgaande lijn met school creëren voor een optimale samenwerking binnen kindercampus Pendula. Onze buitenschoolse opvang maakt daarom deel uit van Brede school Koningshaven.campuslabelrgb.jpg