Over Kinderstad Tilburg

Hoe fijn is het als je kind jarenlang op dezelfde vertrouwde locatie terecht kan om spelend te leren? Waar het ontdekt wat vriendschap is – ontdekt wat bij hem/haar past. Waar ze gezien worden door een deskundig team.

Bij Kinderstad Tilburg is die ruimte er voor je kind en voor jullie als ouders.

Samenwerking op elk ontwikkelgebied

Kinderen ontwikkelen zich op 3 gebieden: lichamelijk, motorisch en sociaal-emotioneel. Op elke locatie van Kinderstad werken onze pedagogisch professionals samen met andere deskundigen op 1 of meer van deze ontwikkelgebieden. Of dat nou mensen van jeugdgezondheidszorg zijn en docenten zoals op onze Campuslocaties. Of Sport,- Cultuur- of Natuurspecialisten, zoals op onze Specials.

Specialismen

Deze specialismen halen we zoveel mogelijk in huis om elk kind aan te reiken wat het op dat moment nodig heeft. Om ze zoveel mogelijk te laten ontdekken en uitproberen. Of omdat ze net dat beetje extra ondersteuning nodig hebben. Doordat we kinderen jarenlang in huis mogen hebben leren we ze door en door kennen. Daardoor kunnen we ze heel goed volgen in hun ontwikkeling en ze bieden wat ze nodig hebben. Wij zien kinderen.

Verschillende locaties

Kinderstad Tilburg heeft maar liefst 30 verschillende locaties. In vrijwel elke buurt of wijk vind je er wel een. Daardoor voelen onze locaties vrijwel altijd vertrouwd en hebben ze allemaal hun eigen unieke sfeer die hierbij past. Kinderen uit dezelfde buurt of wijk ontmoeten elkaar. Net als de ouders.

Kom eens langs op een locatie bij jou in de buurt

Op onze Campuslocaties vind je alle vormen van kinderopvang onder 1 dak, vaak samen met school. Onze gespecialiseerde bso’s zijn er speciaal voor kinderen die meer willen ontdekken op het gebied van sport, creativiteit of natuur.

Bekijk onze locaties

 


Maatschappelijke Kinderopvang

Wij zijn een maatschappelijke kinderopvangorganisatie. Dit betekent dat we de winst die we maken opnieuw investeren in de ontwikkeling van de kinderen. Van alle kinderen, overal waar dat nodig is.

Meer weten?

logo BMK