Outdoor BSO Warande

 • Elke dag buiten
 • Plezier staat voorop
 • Gratis vervoer
 • Geen meerkosten

Gemiddelde beoordeling:
Buitenschoolse opvang: 7,4

Kinderen hockeyen

Op deze BSO spelen wij elke dag buiten

Bij Outdoor BSO Warande gaan kinderen elke dag naar buiten om te sporten en bewegen. Dus ook als het weer minder is, trekken we toch op uit, om leuke en uitdagende activiteiten te doen op de sportvelden en in de bossen. Zonder extra kosten en wij regelen het vervoer vanaf alle scholen in de Reeshof, Blaak en in Tilburg West.

Is uw kind dol op sporten en graag in beweging?

De outdoor-bso is gehuisvest op een sfeervolle locatie naast HC Tilburg. Er zijn volop outdoor- en spelmogelijkheden op de hockeyvelden en in het Warandebos. Elke dag zijn er andere uitdagende activiteiten zoals hockey, voetbal en andere veldsporten. Maar ook gaan we hutten bouwen, spelen we levend stratego en vlagverovertje in de bossen. 
Tijdens het sporten leren de kinderen samen te werken als echte teamspelers. Onze pedagogisch medewerkers letten natuurlijk op fair-play.

Ontspanning

Voor en na het sporten kun je in de bso uiteraard ook lekker ontspannen. Lekker relaxen in de chillruimte of liever aan de slag met zagen en hamers in de werkplaats. Ook kun je tafeltennissen, tafelvoetballen, trampoline springen of gamen. Na de dag op school is de outdoor-bso de ideale omgeving om lekker actief bezig te zijn, buiten in de natuur.

Samenwerking met Hockeyclub Tilburg

Wij maken dagelijks gebruik maken van de hockeyvelden van HC Tilburg. Daarnaast kunnen we je ook naar de training brengen en ophalen.

Vervoer en kosten

Kinderen kunnen sporten onder bso-tijd tegen de gewone bso-prijzen. We halen de kinderen gratis op van de scholen in de Reeshof, Blaak en in Tilburg West.

Outdoor BSO Warande werkt samen met een professioneel taxibedrijf zodat ook tijdens het vervoer kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

We hebben plaats voor 40 kinderen, per 11 kinderen is er één pedagogisch medewerker sport aanwezig. Dit betekent dat onze medewerkers naast een pedagogische opleiding ook een sportieve achtergrond hebben. Zo werken er bij Outdoor BSO Warande ook vakleerkrachten bewegingsonderwijs.

+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

Beoordelingen

KlantOK

16 ouders beoordelen de buitenschoolse opvang van Kinderstad Tilburg locatie Warande met een 7,4 gemiddeld.

7,4

Bijzondere kenmerken

 • Elke dag buiten
  Is uw kind dol op bewegen en buiten spelen? Dan is Outdoor BSO Warande de ideale opvang! Wij gaan hier met de kinderen elke dag naar buiten. Sporten op de hockeyvelden of spelen in het bos. Zonder extra kosten en wij regelen het vervoer.
 • Plezier staat voorop
  Het plezier in sporten en bewegen staat bij ons voorop. Sport biedt kinderen zoveel meer dan een gezond lijf. Kinderen leren bij ons samenwerken, de regels van sport, het verschil tussen winnen en verliezen. Je hoeft helemaal geen kei in sport te zijn om hier een hele leuke tijd te hebben.
 • Gratis vervoer
  Wij halen de kinderen gratis op met een professioneel taxibedrijf.
 • Geen meerkosten
  Kinderen kunnen sporten onder BSO-tijd tegen de gewone BSO-prijzen.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
na schooltijd – 19.00 uur

Tijdens vakanties en sluitingsdagen
van de school van 7.30 – 19.00 uur

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Meer informatie

Landelijk registratienummer
 • Buitenschoolse opvang: 674160447

Outdoor BSO Warande

Zwartvenseweg 420
5036 PA Tilburg

Tel: 0620083737
Openingstijden
Directeur
Martijn Jacobs
Martijn Jacobs
06-46398648