Sport BSO Reeshof

 • Elke dag sporten
 • Plezier staat voorop
 • Geen meerkosten
 • Gratis vervoer

Gemiddelde beoordeling:
Buitenschoolse opvang: 8,1

Lekker sporten op de BSO

Is uw kind dol op sporten?

Kom dan lekker sporten en spelen bij de Sport BSO Reeshof! Kinderen kunnen hier heerlijk sporten en bewegen na schooltijd, samen met onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers sport. Geen extra kosten en gratis vervoer vanaf alle scholen in de Reeshof en in Tilburg West.

Sport BSO

Sport BSO Reeshof bestaat uit een onderbouw voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en een bovenbouw voor kinderen van 8 jaar en ouder. Wij bieden kinderen een breed sportprogramma, van breakdance tot fun-boxing, van yoga tot zaalvoetbal. Onze sportfaciliteiten bevinden zich binnen en buiten. We hebben 4 gymzalen ter beschikking waarvan één zaal een eigen sport-klimwand heeft en één gymzaal speciaal ingericht is voor de onderbouw. Buiten kunnen we ons hart ophalen op de kunstgrasvelden. Hier kunnen hockeyen, voetballen, korfballen en nog veel meer…

Plezier staat voorop

Het plezier in sporten en bewegen staat bij ons voorop. Sport biedt kinderen zoveel meer dan een gezond lijf. Kinderen leren bij ons samenwerken, de regels van sport, het verschil tussen winnen en verliezen. Je hoeft helemaal geen kei in sport te zijn om hier een hele leuke tijd te hebben.

De nadruk ligt op sporten en bewegen, maar uw kind kan bij ons ook knutselen of rustig een boekje lezen. Wist je dat we onze eigen bioscoop hebben waar we na het sporten even bij kunnen komen? Of ga lekker tafelvoetballen of airhockeyen met je vriendjes of vriendinnetjes.

Zwemlessen

Wist u dat het ook mogelijk is om tijdens bso-tijd zwemdiploma’s te halen? De zwemlessen worden gegeven door de sportinstructeurs van het Gemeente zwembad. De zwemlessen duren 45 minuten en worden op verschillende niveaus aangeboden. Van beginner (wennen aan het water) tot zwemles voor gevorderde, ter voorbereiding op het C-diploma.

Vervoer en kosten

Kinderen kunnen sporten onder bso-tijd tegen de gewone bso-prijzen. We halen de kinderen gratis op van de scholen in de Reeshof en in Tilburg West (Wandelbos, De Reit, Het Zand).

Wij halen op dit moment al kinderen op van de volgende basisscholen: Antaris, De Bloemaert, De Boemerang, De Heerenvelden, Helen Parkhurst, Jan Ligthart Driecant, Jan Ligthart Huibenven, Jan Lighthart Rendierhof, Jeanne d’Arc, Klinkers, Koolhoven, Meander, Sint Hubertus, Sporckt, Wandelbos, Wegwijzer, SBO Westerwel.

Sport BSO Reeshof werkt samen met een professioneel taxibedrijf zodat ook tijdens het vervoer kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

Wij hebben plaats voor 90 kinderen en per 11 kinderen is er één gediplomeerde pedagogisch professional sport aanwezig. Dit betekent dat onze medewerkers naast een pedagogische opleiding ook een sportieve achtergrond hebben. Zo werken er bij Sport BSO Reeshof ook vakleerkrachten bewegingsonderwijs.

+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

Beoordelingen

KlantOK

31 ouders beoordelen de buitenschoolse opvang van Kinderstad Tilburg locatie Reeshof met een 8,1 gemiddeld.

8,1

Bijzondere kenmerken

 • Elke dag sporten
  Is uw kind dol op sporten en graag in beweging? Dan is Sport BSO Reeshof de ideale opvang. Kinderen kunnen hier heerlijk sporten en bewegen na schooltijd.
 • Plezier staat voorop
  Het plezier in sporten en bewegen staat bij ons voorop. Sport biedt kinderen zoveel meer dan een gezond lijf. Kinderen leren bij ons samenwerken, de regels van sport, het verschil tussen winnen en verliezen. Je hoeft helemaal geen kei in sport te zijn om hier een hele leuke tijd te hebben.
 • Geen meerkosten
  Kinderen kunnen sporten onder bso-tijd tegen de gewone bso-prijzen.
 • Gratis vervoer
  Wij halen kinderen gratis op van school met een professioneel taxibedrijf.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
Einde schooltijd tot 19:00 uur

Studiedagen / vakantiedagen
Van 7:30 uur tot 19:00 uur

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Meer informatie

Landelijk registratienummer
 • Buitenschoolse opvang: 186953227

Sport BSO Reeshof

Bladelstraat 3
5043 CZ Tilburg

Tel: 06-30182965
Openingstijden
Directeur
Martijn Jacobs
Martijn Jacobs
06-46398648