Roomley

 • Gratis vervoer
 • Sporten en Bewegen
 • Gezonde voeding
 • Buiten

Sport BSO Roomley in Udenhout geopend sinds oktober 2022 en nu al een groot succes!!

Sport locatie
Roomley

Sinds oktober 2022 is Sport BSO Roomley in Udenhout geopend. Is je kind dol op sporten en graag in beweging? Of wil je kind juist ontdekken welke sporten er allemaal zijn en wat bij hem of haar past? Dan biedt onze sportieve buitenschoolse opvang een uitkomst!

Sporten na schooltijd

Bij Sport BSO Roomley kunnen kinderen van 4-13 jaar na schooltijd lekker sporten en bewegen, zonder dat je als ouder extra kosten betaalt voor een sportvereniging. We halen de kinderen gratis op van scholen in de volgende dorpen: Udenhout, Loon op Zand, Berkel-Enschot en Biezenmortel.

We gaan samen met de kinderen ongeveer 1,5 uur sporten en bewegen na schooltijd. De grote sporthal staat dagelijks van 15.00-18.00 uur tot onze beschikking. In de buurt van de Roomley kunnen we ook heel fijn buiten sporten. Er ligt een trapveldje naast onze locatie en we kunnen gebruikmaken van de crossbaan. Bij Sport BSO Roomley doen we dus niet alleen binnensporten zoals basketbal, badminton of judo, maar we gaan ook bmx'en, lasergamen of slagballen in de buitenlucht!

Ontdek welke sport bij je past

Het leuke aan een Sport BSO is dat het de perfecte plek is voor je kind om te ontdekken welke sport bij hem of haar past. We doen veel verschillende dingen en je hoeft geen kei in sporten te zijn om een leuke tijd te hebben bij ons. Plezier staat voorop! Daarnaast leren kinderen bij ons om samen te spelen en te winnen en verliezen. Ook leren ze hun eigen mogelijkheden kennen. Onze pedagogisch professionals, die zijn gediplomeerd in sport en pedagogiek, helpen hen hierbij.

Gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl vinden wij erg belangrijk en dit kun je niet vroeg genoeg aanleren. Onze medewerkers weten precies wat er nodig is voor een gezonde leefstijl in voeding en beweging. Zij hebben het diploma 'Coach Gezonde Kinderopvang' behaald, waardoor ze de kinderen goed kunnen begeleiden en geschikte activiteiten kunnen organiseren. Op onze sport bso hanteren we ook een gezond voedingsbeleid.

Ben je enthousiast?

Leuk!  Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Heb je nu al vragen? Vul dan het contactformulier in. 

Wil je je kind direct aanmelden? Dat kan natuurlijk ook:

Aanmelden bij Roomley

 

 

+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

BSO Buiten Klimmen Klimmen genieten Scoren Fruitje Bouwen Buiten Uitleg Touwklimmen Extraatje Sport-BSO Roomley Basketbal Frisbee
BSO Buiten Klimmen Klimmen genieten Scoren Fruitje Bouwen Buiten Uitleg Touwklimmen Extraatje Sport-BSO Roomley Basketbal Frisbee

Medewerkers

Bekijk hier enkele medewerkers van deze locatie.

Rob Fijneman

Rob Fijneman

Sport-Pedagogisch Professional
Femke van den Hoven

Femke van den Hoven

Sport-Pedagogisch Professional
Jip Sanders- van Well

Jip Sanders- van Well

Sport-Pedagogisch Professional
Nancy Klerks

Nancy Klerks

Sport-Pedagogisch Professional
Lotte van de Meijs

Lotte van de Meijs

Sport-Pedagogisch Professional
Nick van Eerdewijk

Nick van Eerdewijk

Sport-Pedagogisch Professional
Hein van Nuland

Hein van Nuland

Pedagogisch professional

Samenwerking basisscholen

Wij halen kinderen op van de volgende basisscholen:
 • Berkeloo (Berkel-Enschot)
 • De Blokkendoos (Loon op Zand)
 • De Lage Weijkens (Loon op Zand)
 • De Mortel (Udenhout)
 • De Vlinderboom (Loon op Zand)
 • De Wichelroede (Udenhout)
 • Franciscus (Biezenmortel)
 • Rennevoirt (Berkel-Enschot)
 • St. Caecilia (Berkel-Enschot)

Bijzondere kenmerken

 • Gratis vervoer
  Kinderstad opent de eerste locatie in Udenhout! We hebben al verschillende Sport-BSO’s in Tilburg en dit gunnen wij een dorp als Udenhout ook. We halen de kinderen (zonder extra kosten) op in de volgende dorpen / scholen: Udenhout, Loon op Zand, Berkel-Enschot en Biezenmortel.
 • Sporten en Bewegen
  We gaan samen met de kinderen per dag ongeveer 1 ½ uur sporten en bewegen. Onze BSO bevindt zich ook in de gymzaal zodat na de sporttijd ook gewoon nog door bewogen kan worden. We hebben elke dag de grote sporthal tussen 15:00 uur en 18:00 uur.
 • Gezonde voeding
  Onze medewerkers zijn goed opgeleid én weten precies wat nodig is voor een gezonde leefstijl in voeding en beweging. Zij hebben het diploma ‘Coach Gezonde Kinderopvang’ behaald en kunnen daardoor de kinderen goed begeleiden en geschikte activiteiten organiseren.
 • Buiten
  In de buurt van de Roomley kunnen wij ook heel fijn buiten sporten. We hebben een trapveldje naast de Roomley liggen en wij kunnen gebruik maken van de crossbaan. Je hoeft dus niet alleen te denken aan binnensporten zoals basketbal, badminton of judo maar we gaan ook bmx’en, lasergamen of slagballen in de buitenlucht!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 
na schooltijd – 19.00 uur

Tijdens vakanties en sluitingsdagen van de school:
7.30 – 19.00 uur

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Meer informatie

Directeur

Jurgen Wens
Jurgen Wens
06-83201836

Waar vind je ons?

Groenvelde 20
5071 AJ Udenhout

Tel: 06-83201836
Openingstijden

Ben je enthousiast?

Wil je je kind graag aanmelden bij Sport BSO Roomley? Leuk! Klik op onderstaande button voor het aanmeldformulier: