BSO Klinkers

BSO samen met school in één gebouw!

Buitenschoolse opvang Klinkers is ondergebracht in het gebouw van basisschool Klinkers in de wijk Witbrant in de Reeshof. Spelen en plezier hebben staan bij ons voorop. Samen met andere kinderen of lekker op zichzelf. Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich bij ons thuis voelt. Onze prachtige en ruime locatie biedt volop mogelijkheden. Kom gerust eens kijken!

BSO Klinkers is uniek omdat we aansluiten bij de ambitie van basisschool Klinkers. Zo sluiten wij met onze activiteiten aan bij de kernconcepten van school waarbij de verschillende ontwikkelgebieden aandacht krijgen.

Na school ontmoeten de kinderen hun vriendjes, klasgenootjes én buurtgenootjes op onze BSO.
School en buitenschoolse opvang in hetzelfde gebouw, daar kiezen we bij BSO Klinkers bewust voor!

Mooi en ruim ingericht

Onze locatie is met een mix & match stijl ingericht met een centrale keuken waar we samen met de kinderen diverse kookactiviteiten organiseren, een huishoek mét winkel waar de kinderen ook lekker kunnen verkleden, een bouwhoek om urenlang te spelen met blokken, lego, Kapla en K'nex.
Trots zijn wij op onze unieke kamers zoals een bibliotheek om rustig te kunnen lezen, een echte spelletjeskamer, een gameroom met een Wii U als spelcomputer en zelfs een airhockey tafel!

Samen voetballen of basketballen, knikkeren, fietsen en rennen.
Buiten is er ook volop speelgelegenheid zoals op de eigen speelplaats, op het voetbalveld gelegen voor de school én op de speelplaats op het dak van de basisschool.

Vrije tijd na schooltijd

Het is de vrije tijd van uw kind, dus het mag zelf bepalen wat het wil doen. We bieden regelmatig speciale activiteiten aan, aansluitend op de kernconcepten vanuit school. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende ruimtes en alleen of in kleine groepen spelen of kletsen. Er kan van alles gebeuren op een dag: lezen, computeren, schilderen, tekenen, kleien, knutselen, tutten, rennen, fietsen, met poppen spelen, verkleden, toneelspelen en natuurlijk lekker buiten spelen.

Locatiekenmerken

  • Contractsoort: 52 weken en 12 weken (bso)
  • Openingstijden: Naschoolse opvang (tot 19:00) en Voorschoolse opvang (vanaf 07:30)
  • Ligging: In/nabij basisschool
  • Visie/werkwijze: Samenwerking met school/andere professionals
  • Voeding en verzorging: Fruit, tussendoortjes, lunch en drinken inbegrepen en Ontbijt en/of warme maaltijd
  • Samenwerkingspartners: Basisschool