Kinderstad Campus

Op de Campuslocaties van Kinderstad Tilburg werken we onder één dak samen met school en andere deskundigen op het gebied van jeugdgezondheidszorg en welzijn. Als één team zien en volgen wij de ontwikkeling van jouw kind op de voet. Kinderen kunnen op een Kinderstad campuslocatie terecht van 0-13 jaar.

Doordat we de kinderen vaak jarenlang in huis mogen hebben, leren wij ze door en door kennen. Zo kunnen wij de kinderen precies bieden wat ze op dat moment nodig hebben. 

Op onze campuslocaties bieden we alle vormen van kinderopvang aan. We hebben een kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar, peuteropvang voor kinderen van 2-4 jaar en voor- en naschoolse opvang voor basisschoolkinderen van 4-13 jaar. Vanuit onze locaties werken we samen met andere specialisten. Dat is onze kracht.

Integraal Kindcentrum (IKC)

Op sommige locaties gaat de samenwerking met school zover dat ze als een zogenaamd Integraal Kindcentrum (IKC) werken. Dan vervagen de grenzen tussen school en opvang en wordt er zoveel mogelijk als één organisatie gewerkt. Ruimtes, faciliteiten en medewerkers worden gedeeld. Je kind zal zich hierdoor waarschijnlijk snel thuis voelen en de overgang van kinderopvang naar basisschool verloopt vaak soepel. Het is tenslotte een vertrouwde omgeving!

Kinderopvanglocaties in Tilburg

Vind je het ook fijn als jouw kind van jongs af aan naar dezelfde locatie gaat, waar hij/zij binnenkomt in de maxi cosi en op 4-jarige leeftijd hand in hand met een vriendje de basisschool binnenwandelt? Eén fijne vertrouwde plek, waar je kind kan groeien van hulpbehoevende baby tot zelfstandige tiener? Neem dan eens een kijkje bij een Kinderstad Campuslocatie bij jou in de buurt. Onze locaties zitten verspreid over heel Tilburg, dus of je nou in de Reeshof woont, De Blaak, Hoogvenne of De Reit; Kinderstad is altijd dichtbij!

Zoek een Campuslocatie bij jou in de buurt