Jeruzalem Peuteropvang

Alle peuters zijn vanaf 2 jaar van harte welkom om hele dagen spelend te leren en ontdekken op Peuteropvang Jeruzalem. Samen met andere peuters uit de wijk of uit de stad. Peuteropvang is toegankelijk voor zowel kinderen van werkende als van niet-werkende ouders.

Peuteropvang
Peuteropvang Jeruzalem is gevestigd in buurthuis Jeruzalem in de wijk Jeruzalem en is een dependance van KC Pendula.


Er komen veel kinderen uit de wijk zelf en gaan naar diverse scholen in de buurt, o.a. BS Pendula, BS Fatima, BS Pantha Rei en BS Armhoefse Akkers. De peuterspeelzaal werkt samen met de organisaties binnen het buurthuis bijvoorbeeld de Twern, wijkagent en maatschappelijk werk.

Op onze peutergroep bereiden we onze peuters vanaf 2,5 tot 4 jaar spelenderwijs voor op het basisonderwijs. Wij zijn een gecertificeerde VVE locatie (Voor- en Vroegschoolse Educatie). Op een VVE-locatie is er extra aandacht voor de ontwikkeling van de kinderen. We werken met de methode Uk & Puk. Samen met onze geliefde groepspop PUK beleven we steeds weer nieuwe avonturen en ervaringen.


PUK

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze mooie locatie of naar de activiteiten die uw kind kan beleven? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen of maak een afspraak voor een rondleiding!

 

Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met de locatie directeur Ceciel van der Lee.