Huibeven kinderopvang Reeshof

Kinderdagverblijf en bso in hartje Reeshof Tilburg

Kinderopvang Huibeven is gevestigd in een kleurrijk, ruim pand in Tilburg Reeshof. Een plek waar alle kinderen uit de wijk, ongeacht leeftijd, achtergrond of extra zorgvraag, elkaar dagelijks kunnen ontmoeten. Samenwerken met de omringende scholen OBS De Heerevelden, Jan Ligthartschool Huibeven en RKBS De Wegwijzer vinden we dan ook erg belangrijk.

Kinderdagverblijf (0 - 4 jaar)
Bij het kinderdagverblijf maken kinderen kennis met alledaagse gebeurtenissen, met seizoenen, met feestelijkheden, met emoties en blijheid, boosheid en verdriet. We letten erop dat kinderen goed met elkaar leren omgaan, maar ook voor zichzelf kunnen opkomen. Onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers begeleiden uw kind en zorgen voor een goede sfeer in de groep. Speelgoed wordt met zorg uitgezocht. Bij ons staat de ontwikkeling van uw kind voorop! Ons activiteitenaanbod is zeer gevarieerd. Wij werken oa samen met de Dance Company waar wij naar peuterdansles gaan. Buitenspelen doen wij ook elke dag in onze natuurtuin, die veel uitdaging aan de kinderen biedt en waar zij naar hartelust kunnen spelen.

Buitenschoolse opvang (4 - 13 jaar)
Bij de buitenschoolse opvang staat het spelen en plezier hebben voorop. Het is de vrije tijd van de kinderen, dus mogen ze zelf bepalen wat ze willen doen. We bieden activiteiten aan en er zijn verschillende ruimtes waar kinderen alleen of in kleine groepen kunnen spelen of kletsen.

Er is een avontuurlijke speelplaats waar kinderen wordt uitgedaagd te ontdekken. Op de eerste verdieping is een dakterras met mogelijkheden tot ontspanning en activiteit.

U kunt uiteraard vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding. Neem contact op

 

campuslabelrgb.jpg

Locatiekenmerken

  • Contractsoort: 52 weken, 40 weken en 12 weken (bso)
  • Openingstijden: 07:30 tot 18:30 (kdv), Naschoolse opvang (tot 19:00) en Voorschoolse opvang (vanaf 07:30)
  • Groepsindeling: 0 tot 4 jaar in één groep
  • Ligging: Bij uitvalswegen, In/nabij basisschool en Vlakbij park
  • Visie/werkwijze: Samenwerking met school/andere professionals en Spelen en ontdekken met toekomstige klasgenootjes
  • Natuur: Ontdektuin en Uitstapjes naar park/kinderboerderij
  • Voeding en verzorging: Fruit, tussendoortjes, lunch en drinken inbegrepen en Luiers inbegrepen
  • Speciale acties
  • Samenwerkingspartners: Basisschool en Consultatiebureau