Sport-BSO Drieburcht

Iedereen mag meedoen!

Uniek in Tilburg Noord: Vrij zwemmen en Zwemlessen tijdens bso-tijd! Fijn voor de kinderen en handig voor de ouders. Geen wachtlijsten, uw kind kan direct starten met zwemles. Je kunt ons nu ook vinden op www.sportbso-tilburg.nl, neem snel een kijkje op onze nieuwe website.

Gezond sporten en bewegen na schooltijd
In het sportcomplex Drieburcht hebben wij een gezellige sport-bso. Kinderen kunnen hier heerlijk sporten en bewegen voor en na schooltijd. Zonder extra kosten. Wij regelen het vervoer vanaf vele scholen in Tilburg Noord en in Goirke, Hasselt, Theresia, Loven, Besterd, Groeseind, Hoefstraat, kortom Oud Noord. Ook kinderen uit Loon op Zand, Berkel-Enschot en Udenhout zijn welkom op onze sport-bso.

Sporten
“Bij ons is er voor ieder wat wils: stoere sporten zoals baseball, soccer, free runnen, maar ook 'gewoon' badmintonnen, trefbal, blokjesvoetbal.  Uw kind kan bij ons ontdekken wat het leuk vindt om te doen. Kinderen leren winnen en verliezen, hun eigen mogelijkheden kennen, samenspel. Je hoeft helemaal geen kei in sport te zijn om hier een hele leuke tijd te hebben. Onze beroepskrachten zijn gediplomeerd in sport en pedagogiek. Uw kind is bij ons in veilige handen,” aldus Jurgen Wens de locatiedirecteur.

Locatie
We hebben plaats voor maximaal 60 kinderen. Op de 1e verdieping hebben we een eigen bso-ruimte waar de kinderen verzamelen. Elke dag kan er gespeeld en gesport worden in de sporthal. De vaste structuur biedt veel voordelen, eerst even wat drinken en kletsen, lekker spelen in de bouwhoek, active gaming, op de wii, of de speciale meisjeskamer. En vanaf 16.00 uur allemaal sporten in sportkleding en het oranje Sport-BSO shirt. Na het sporten kunnen de kinderen zichzelf vermaken op de BSO.
De BSO is tot 19.00 uur open, dus u kunt ook zelf eerst sporten in het complex en daarna uw kind bij ons komen ophalen.

VSO

We bieden ook voorschoolse opvang aan. Vanaf 7.30 uur tot uw kind naar school gaat worden de kinderen vermaakt in onze BSO-ruimte. De kinderen worden fietsend of door taxi's naar school gebracht.

Nieuws

- Sport-BSO Drieburcht gaat uitbreiden!

Team Sport-BSO Drieburcht

Ons team bestaat op dit moment uit vier personen: Jurgen Wens, Mathijs van der Vorst, Marian Pijnenburg, Miranda van Liemde, Thijs Antonise, Marcia Vermeer en Dianne de Kort.

Een keertje gratis komen kijken en meedoen? Maak een afspraak!
Mail naar j.wens@kinderstadtilburg.nl of bel 06-83201836

 

 

Locatiekenmerken

  • Contractsoort: 52 weken, 40 weken en 12 weken (bso)
  • Openingstijden: Naschoolse opvang (tot 19:00) en Voorschoolse opvang (vanaf 07:30)
  • Ligging: Bij uitvalswegen, In/nabij basisschool en Vlakbij park
  • Visie/werkwijze: Samenwerking met school/andere professionals
  • Sport en spel: Zwemles, Hockey, Dansen en Buitensporten (outdoor)
  • Cultuur/expressie: Nieuwe media
  • Techniek en wetenschap: Nieuwe media
  • Voeding en verzorging: Fruit, tussendoortjes, lunch en drinken inbegrepen
  • Speciale acties
  • Samenwerkingspartners: Basisschool, Fysiotherapie en Sportvereniging/bewegingsinstituut