Den Bijstere

Alles wat aandacht krijgt, groeit!

Op Den Bijstere, staat klein en knus centraal.
Spelen en plezier hebben staan bij ons voorop. Samen met andere kinderen of lekker op zichzelf. Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich bij ons thuis voelt.

Kinderopvang den Bijstere

In de Tilburgse wijk Loven-Besterd ligt een prachtige locatie waar zowel peuteropvang als buitenschoolse opvang (BSO) en voorschoolse opvang (VSO) wordt aangeboden aan kinderen uit de wijk. Beide groepen zijn gevestigd in het gebouw van Basisschool Den Bijstere.

Voor en na school ontmoeten kinderen hun vrienden en buurtgenootjes op onze locatie voor peuteropvang en buitenschoolse opvang (BSO). School en opvang in hetzelfde gebouw, daar kiezen we op locatie den Bijstere bewust voor. Zo kan het kind opgroeien op een vertrouwde plek waar het kan leren, spelen en zichzelf ontwikkelen. De overgangen gaan heel natuurlijk. Alles onder één dak biedt duidelijkheid en continuïteit en is ook gemakkelijk voor ouders, bijvoorbeeld bij het brengen en ophalen van kinderen.

Wij voelen ons betrokken bij de buurt waar we deel van uitmaken
en proberen aan te sluiten bij wat er zich in de buurt afspeelt.

Peuteropvang
Op peuteropvang den Bijstere bereiden we onze peuters vanaf 2,5 tot 4 jaar spelenderwijs voor op het basisonderwijs. Samen met onze geliefde groepspop PUK beleven we steeds weer nieuwe avonturen en ervaringen.

BSO
Op BSO den Bijstere bieden wij zowel voorschoolse opvang (VSO) als Buitenschoolse opvang (BSO) aan.

De grootste ruimte is de aula van basisschool Den Bijstere. In deze ruimte is de keuken; waar samen met de kinderen kookactiviteiten worden georganiseerd. Er staan een tweetal grote tafels om aan te tekenen, knutselen of het spelen van gezelschapsspelletjes. Er is een loungehoek, een grote speelkeuken, een podium met aparte verkleedhoek en make-up hoek en een hoek om te Wii-en.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze mooie locatie of naar de activiteiten die uw kind hier kan beleven? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen of maak een afspraak voor een rondleiding!

Direct aanmelden

Of wil je eerst meer informatie? neem dan contact op met directeur Mandy Engel

Wil je weten wat de netto kosten zijn voor de opvang bij kindervang Den Bijstere?
Gebruik dan onze nieuwe rekentool.

Rekentool

Tarieven 2018
 
  Contract
40 weken
Contract
52 weken
Bruto maandprijs 127,23 euro 196,94 euro
Bruto uurprijs 8,49 euro 7,46 euro
Uren per maand 14 uur 25,46 uur

Oudercommissie
Samen praten over goede opvang voor alle kinderen?
Of wil jij de opvang voor jouw kind nog meer verbeteren?
 
We zijn nog op zoek naar nieuwe leden voor de oudercommissie.
Ben jij geïntereseerd? Of wil je meer weten wat je als oudercommissie lid voor den Bijstere en jouw kind kan betekenen? Voor meer informatie neem dan contact op met Mandy Engel

Locatiekenmerken

  • Contractsoort: 52 weken, 40 weken en 12 weken (bso)
  • Openingstijden: 07:30 tot 18:30 (kdv), Naschoolse opvang (tot 19:00) en Voorschoolse opvang (vanaf 07:30)
  • Ligging: In/nabij basisschool
  • Visie/werkwijze: Samenwerking met school/andere professionals, Spelen en ontdekken met toekomstige klasgenootjes en VVE (voor- en vroegschoolse educatie)
  • Voeding en verzorging: Fruit, tussendoortjes, lunch en drinken inbegrepen en Luiers inbegrepen
  • Samenwerkingspartners: Basisschool